Skoinlägg

Skoinlägg

100% individuellt anpassade skoinlägg

Hur mår dina fötter?

Ortopediska inlägg, medicinska fotbäddar, skoinlägg, inläggssulor eller iläggssulor. Kärt barn har många namn men syftet med denna typen av inlägg är detsamma, att minska symtom i eller från fötterna. 

Felaktig belastning av fötterna är inte bara en vanlig orsak till besvär i fötterna utan även knän, höfter, bäcken och ländrygg kan påverkas negativt av en felaktig fotställning.
Du kan även använda sulorna för att avlasta foten, ex.vis om du står och går mycket på dagarna, och i förebyggande syfte. 

Vid en fotanalys kontrollerar vi hur dina fotvalv ser ut och hur de reagerar vid belastning. Vi undersöker rörelse och funktion i fötter, knän, höft och bäckenleder och kommer sedan med förslag på åtgärd. Efter eventuell behandling av omkringliggande problem gjuter vi sedan inläggen direkt på mottagningen och du får med dig sulorna hem samma dag. 

Nöjd-kund-garanti

Är du inte nöjd så får du lämna tillbaka inläggen inom 30 dagar.

Vill du veta mer?
Boka tid för en fotanalys eller tag kontakt för mer inforamation.

Kiropraktik fixaryggen footbalance fixaryggen Kiropraktik Åkersberga naprapat ont i ryggen ryggont ont i nacken ryggvärk Kiropraktor naprapat åkersberga diskbråck ländrygg kiropraktik i centrum

Footbalance Medical är 100% individuellt anpassade skoinlägg som ger dig:

Åkersberga Kiropraktik Footbalance fixaryggen
naprapat åkersberga footbalance fixaryggen Kiropraktik Åkersberga