Skoinlägg

Skoinlägg

100% individuellt anpassade skoinlägg

Hur mår dina fötter?

Ortopediska inlägg, medicinska fotbäddar, skoinlägg, inläggssulor eller iläggssulor. Kärt barn har många namn men syftet med denna typen av inlägg är detsamma, att minska symtom i eller från fötterna. 

Felaktig belastning av fötterna är inte bara en vanlig orsak till besvär i fötterna utan även knän, höfter, bäcken och ländrygg kan påverkas negativt av en felaktig fotställning.
Du kan även använda sulorna för att avlasta foten, ex.vis om du står och går mycket på dagarna, och i förebyggande syfte.

Vid en fotanalys kontrollerar vi hur dina fotvalv ser ut och hur de reagerar vid belastning.

Vi rekommenderar att man kombinerar en funktionsanalys i kombination med sulor om det är första gången du skaffar eller funderar på skoinlägg. Vid en funktionsanalys går vi igenom rörelse och funktion i fötter, knän, höft och bäckenleder för att se till så att du belastar korrekt. Vi eventuell felbelastning kommer vi med förslag på åtgärd/behandling. Efter eventuell behandling av omkringliggande problem gjuter vi sedan inläggen direkt på mottagningen och du får med dig sulorna hem samma dag. 

Nöjd-kund-garanti

Är du inte nöjd så får du lämna tillbaka inläggen inom 30 dagar.

Vill du veta mer?
Tag kontakt för mer information vad skoinlägg kan göra för dig!

Boka tid

Fotanalys + Sulor eller gjuta nya sulor, boka –> ”Fotanalys / Gjutning av sulor”  30 min

Funktionsanalys + Sulor, boka –>
”Funktionsanalys + Behandling / Sulor” 60 min

Kiropraktik fixaryggen footbalance fixaryggen Kiropraktik Åkersberga naprapat ont i ryggen ryggont ont i nacken ryggvärk Kiropraktor naprapat åkersberga diskbråck ländrygg kiropraktik i centrum

Footbalance Medical är 100% individuellt anpassade skoinlägg som ger dig:

Åkersberga Kiropraktik Footbalance fixaryggen
naprapat åkersberga footbalance fixaryggen Kiropraktik Åkersberga